2019-05-02 13:31:25• hírek • Bede Emőke

Kerítés és pénzmosás miatt körözött fickót kerített kézre a szatmári rendőrség

Több körözött személyt is sikerült elfognia a hatóságnak a hosszú hétvége során. Van köztük enyves kezű tolvaj és lányokat futtató férfi is.

Az első elkövetőt, egy 26 éves nőt még április 25-én állították elő, akit azzal gayanúsítanak, hogy április 12-én egy orvosi rendelőben várakozva kifosztotta egy másik hölgy táskáját: kihasználva, hogy a sértett nem figyel, elemelte annak telefonját. Az ügyben folytatják a bűnügyi nyomozást, de azt már most lehet tudni, hogy a mobilt sikerült előkeríteni.


Április 29-én, hajnali fél három táján pedig a nagykárolyi rendőrök léptek akcióba, akiknek sikerült kézre keríteni egy 20 éves Bihar megyei fiatalembert, ki ellen korábban országos elfogatóparancsot adtak ki. Hogy mivel érdemelte ezt ki? Nos, a srácot korábban 2 év és 6 hónap börtönre ítélték rablás miatt. Mivel ennek letöltését nem kezdte meg, a rendőröknek kellett előállítaniuk, melyet követően értelemszerűen egyenesen a börtönbe vitték.


A hosszú hétvége legnagyobb „fogása” azonban mégiscsak az a 25 éves szatmári fickó volt, akit ugyancsak 29-én kerített kézre a rendőrség különleges bevetési szolgálata. A férfi ellen a luxemburgi hatóság európai szintű elfogatóparancsot adott ki, mivel kerítéssel (azaz lányok futtatásával) ás pénzmosással vádolják. Az illetőt a Nagyváradi Ítélőtábla mellett működő ügyészségre szállították, majd a Bihar megyei rendőrség gondjaira bízták, valamint kezdeményezték kiadatását is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: